Συνάντηση του κορυφαίου καρδιολόγου και υποψηφίου βουλευτή με τη ΝΔ στο νομό Σάμου με τον πρόεδρο του κόμματος

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Σάμου.

Ο κ. Στεφανάδης με καταγωγή από την Ικαρία, είναι ο Έλληνας επιστήμονας, με τον μεγαλύτερο αριθμό επιστημονικών εργασιών παγκοσμίως. Είναι ο πρώτος και ο μόνος που έσπασε το «φράγμα» των 1500 δημοσιεύσεων σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, κάτι που ελάχιστοι έχουν επιτύχει διεθνώς (σύμφωνα με την πλέον επίσημη βάση δεδομένων (www.pubmed.com).

«Ειναι μεγίστη τιμή να συμμετέχω στην προσπάθεια της ΝΔ και του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, του επόμενου Πρωθυπουργού, ωστε να αλλάξει σελίδα η πατρίδα μας», δήλωσε ο κ. Στεφανάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο κ. Στεφανάδης έχει αναδείξει τα ιδιαίτερα προβλήματα της Σάμου και έχει πολλάκις παρέμβει για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που δημιουργεί το προσφυγικό, αλλά και για την ισόρροπη κατανομή των κονδυλίων για έργα στην περιφέρεια του βορείου Αιγαίου που ανήκουν η Σάμος και η Ικαρία. Παράλληλα, ως εκ της ιδιότητάς του τού κορυφαίου γιατρού επιδεικνύει ιδιαίτερη μέριμνα για τα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και μάλιστα στα νησιά.

Πηγή: protothema.gr